Opšti uslovi poslovanja

Ukoliko želite da postanete korisnik naše Digitalne akademije najljubaznije bismo vas zamolili  da pažljivo pročitate Opšte uslove koji su detaljno opisani u nastavku. Trebalo bi da koristite našu web prodavnicu i naše usluge/proizvode ukoliko ste saglasni sa svim ispod navedenim tačkama i ukoliko ih smatrate obavezujućim ugovorom između vas i Centra za digitalnu transformaciju  d.o.o. koji je provajder I vlasnik ove web prodavnice u okviru Digitalne akademije. Ova dokumentacija se ne zavodi već se izdaje i razmatra samo u elektronskoj formi i ne odnosi se ni na jedan kodeks. Ako imate pitanja u vezi sa radom ove web prodavnice ili procesom fakturisanja i isporuke, molimo vas da ne oklevate da nas kontaktirate.

SADRŽAJ:

 • Detalji o kompaniji
 • Izjava o konverziji
 • Kontakt podaci – korisnički servis
 • Politika reklamacija
 • Zaštita privatnosti korisnika
 • Zaštita poverljivih podataka o transakciji
 • Povraćaj sredstava
 • Izjava o PDV-u

Detalji o kompaniji

 • pun naziv pravnog subjekta: PRIVREDNO DRUŠTVO CENTAR ZA DIGITALNU TRANSFORMACIJU D.O.O.
 • adresa: Kneza Miloša 12, Beograd
 • šifra delatnosti: Konsultantske delatnosti u oblasti informacione tehnologije, šifra delatnosti 6202
 • matični broj: 21368601
 • poreski broj: 110616093
 • web adresa: www.digitalnaakademija.rs
 • kontakt telefon: 011/414-94-65
 • kontakt e-mail: cdt@pks.rs

Izjava o konverziji

All payments will be effected in Serbian currency – dinar (RSD). The amount your credit card account will be charged for is obtained through the conversion of the price in Euro into Serbian dinar according to the current exchange rate of the Serbian National Bank. When charging your credit card, the same amount is converted into your local currency according to the exchange rate of credit card associations. As a result of this conversion there is a possibility of a slight difference from the original price stated in our web site.

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

Kontakt podaci – korisnički servis

Kako bi dobili potrebne informacije u vezi sa narudžbinom, ali i u slučaju reklamacije ili otkaza narudžbine korisnici/kupci nas mogu kontaktirati:

Politika reklamacija

Korisnici koji iskuse problem u korišćenju servisa Digitalne akademije imaju mogućnost i pravo da kontaktiraju Centar za digitalnu transformaciju na email digitalna.akademija@pks.rs ili na telefon 011/414-94-65

Ukoliko iz bilo kojih razloga Vam ne bude omogućen pristup Digitalnoj akademiji najkasnije pet dana po uplati, Centar za digitalnu transformaciju će omogućiti povraćaj novca korisniku.

Zaštita privatnosti korisnika

U ime  Privrednog društva Centar za digitalnu transformaciju d.o.o. obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima ipodatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni [ime prodajnog mesta] (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

 

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Povraćaj sredstava

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Privredno društvo Centar za digitalnu transformaciju d.o.o., je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC, Maestro, Amex i Dina metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Izjava o PDV-u

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova